Tahniah!! Anda sudah jumpa penyelesaian masalah Jeragat, Kedutan & Kulit Kusam anda disini

MEMPERKENALKAN

Jom Kami Tunjukkan Cara Paling Pantas Hilangkan Jeragat & Kedutan...Selamat , Cepat & Berkesan

Wow!!! Hilang Jeragat Degil Sepantas 2 Minggu penggunaan

Tak perlu was was..

Serum ini 100% SELAMAT DIGUNAKAN

Untuk pastikan lebih selamat, kami buktikan dengan lab test dari SIRIM

TIADA MERKURI TIADA BAHAN TERLARANG

Dijamin HALAL

"Akak Umur 49 Tahun
Cucu Dah 3 Orang
Nak Repeat Order Terkejut Selepas Guna Serum Honey Glow"

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

"Akak Ni
Hilang Kedutan Di Tepi Mata Selepas Guna Serum Honey Glow Selama 3 Minggu "

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Seawal umur 21 tahun hingga lewat 60 an boleh menggunakan
Aqua Golden Serum

Kelebihan menggunakan Serum Honey Glow

Apa akan jadi
selepas guna Serum ni?

Diperkaya dengan bahan semulajadi

Cara guna Serum Honey Glow

Testimoni
Serum Honey Glow

DAH.. JANGAN TUNGGU LAGI !!! JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN Serum Honey Glow

Order sekarang sebelum anda terlepas promosi ini

SOALAN LAZIM

Anda boleh pilih pakej yg anda nak di atas. Anda boleh tekan gambar pakej tersebut dan isi details alamat. Anda boleh pilih untuk pembayaran secara transfer online atau barang sampai baru bayar.  

Lelaki dan perempuan boleh guna Aqua Golden Serum ni kerana bahan yang digunakan dalam produk ni sesuai untuk semua jantina dan jenis kulit.

Lelaki pun mestilah nak jaga penampilan yang menarik juga kan 🙂 

Ya, lebih dari 43,562 customer kami yang dah berjaya dapatkan kulit yang glowing, tiada lagi masalah jeragat, kedutan, eyebag dan kulit kering.

Tips yang paling baik adalah konsisten sahaja.

Overall feedback yang kami terima, kesan boleh nampak seawal 7-14 hari penggunaan. Fasa pertama fasa healing, Fasa kedua fasa processing dan fasa ketiga dasa regenenaration. Konsisten untuk dapat kesan yang lebih cepat dan lebih efektif.

Ya, Aqua Golden Serum ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan lulus Lab Test SIRIM jadi ia selamat digunakan. Kilang kami di Setia Alam, Selangor

Guna setiap pagi selepas mandi dan pada waktu malam selepas mandi. Bersihkan kulit wajah dengan tuala bersih dan titiskan pada bahagian muka. Urut wajah dari bawah ke atas. 

Sebotol Aqua Golden Serum ni 35 ml isipadu. Boleh tahan untuk 3 – 4 minggu penggunaan.

Tidak sesuai untuk digunakan kepada pengguna yang ada masalah kulit sensitif.

tak percaya lagi ? jom tengok testimoni di bawah

DAH.. JANGAN TUNGGU LAGI !!! JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN Aqua Golden Serum

Rezeki Ilham Marketing Sdn Bhd
(SSM 1219136-W)
1-2, Jalan Setia Utama AT U13/AT 40170 Setia Alam, Selangor
Phone : 0148211208
Email : [email protected]