IKHTIAR UNTUK YANG ADA MASALAH
DAKI, SUNBURN &
KULIT KUSAM

BERJAM-JAM MANDI TAPI DAKI MASIH PENUH DI BADAN?

Celah2 miss v gelap?
Leher berdaki? Ketiak gelap?
Padahal setiap hari mandi tonyoh guna sabun tapi daki tak hilang.

"BUKAN SEBAB TAK MANDI ATAU PENGOTOR.
tapi sebab daki tu degil sangat..Kami faham.."

Jangan risau, kami ada jalan penyelesaian untuk anda. Lepas ni pasangan anda dah tak tegur lagi, pasti kena puji je kulit cerah dan bersih. Bau WANGI pulak tu

LEBIH 3 JUTA PENGGUNA TELAH BERJAYA HILANGKAN DAKI DENGAN SABUN VIRAL NI​

Jom tengok abang ni pakai, hilang semua daki hitam melekat kat tangan. Kat celah2 peha, celah ketiak semua boleh hilang.

Jangan Click Back !!! , Rugi Jika Anda Tidak Baca Sehingga Habis

MEMPERKENALKAN

"First Time Pakai.
Kalau Hari2 Mesti Putih "

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

"Dah 5 Bulan Pakai Sabun.
Serius Putih"

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

"Dah guna
1 Minggu lebih.. Dah Nampak Perubahan. Muka Nampak Bersih & Cerah "

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

KELEBIHAN PINKY SOAP

Diperbuat dari Bahan-Bahan Premium

TESTIMONI PENGGUNA

SOALAN LAZIM

Anda boleh pilih pakej yg anda nak di atas. Anda boleh tekan gambar pakej tersebut dan isi details alamat. Anda boleh pilih untuk pembayaran secara transfer online atau barang sampai baru bayar.  

Lelaki dan perempuan boleh guna Sabun Whitening ni kerana bahan yang digunakan dalam produk ni sesuai untuk semua jantina dan jenis kulit.

Ya, seramai 3000 customer kami yang dah berjaya dapatkan kulit yang putih dan cerah, tiada lagi masalah sunburn, dah tak kusam dan berseri seri. 

Tips yang paling baik adalah konsisten sahaja.

Paling cepat customer 9 hari kulit dah cerah. Anda cuma perlu gunakan sabun ni ketika mandi pada waktu pagi dan malam. Konsisten untuk dapat kesan yang lebih cepat.

Ya, Sabun Whitening ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan lulus Lab Test SIRIM jadi ia selamat digunakan. Kilang kami di Setia Alam, Selangor

Gosok gosok je pada bahagian muka, badan dan celah-celah bahagian tubuh badan. Guna setiap kali mandi.

1 Sabun Whitening ni seberat 150 gram bersamaan 1 penuh tangan lelaki dewasa. Untuk jimat, sabun ni boleh dipotong kepada 4 atau 6 bahagian.

Sebelum ni ada juga customer yang tanya, tapi selepas dia guna Alhamdulillah, sangat sesuai dengan kulit sensitif.

Jadi sabun whitening ni boleh digunakan untuk semua jenis kulit tanpa ada kesan sampingan.

Disclaimer :

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site dellyglow.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Rezeki Ilham Marketing Sdn Bhd
(SSM 1219136-W)
1-2, Jalan Setia Utama AT U13/AT 40170 Setia Alam, Selangor
Phone : +6011-31480328
Email : [email protected]